Köp- & leveransvillkor | Privatkund

 

Leveransvillkor

Allmänt

Du beställer via e-butiken: www.crystalline.se. Om du skulle behöva hjälp med att beställa så ring eller maila oss för service i ärendet. 

Vi använder oss av DHL ServicePoint (i vissa fall PostNord) för att transportera dina varor till närmaste utlämningsställe. Om du vill veta var ditt paket är under transporten kan du gå in på DHL/Postens hemsida och ange ditt sändningsnummer (kollinummer). Ditt sändningsnummer finner du på din orderbekräftelse. Vi skickar endast varor som brev och paket. Nytt för 2017 - Vi levererar till Danmark och Finland.

För beställning av golvlampor (större paket som ej kan tas emot vid vanliga utlämningsställen) transporterar vi dina varor med DHL Hemleverans hela vägen till din dörr. Vänligen se villkor om Hemleverans för golvlampor nedan. Om du vill veta var ditt paket är under transporten kan du gå in på DHL:s hemsida och ange ditt sändningsnummer (kollinummer). Ditt sändningsnummer finner du på din orderbekräftelse ifrån oss.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar gällande eventuella förseningar orsakade av fraktföretaget. Observera att du måste ha med dig giltlig legitimation för att hämta ut ditt paket. För att få handla hos Crystalline Sweden, måste du ha fyllt 18 år. 

Genom att du skickar din beställning samtycker du till att namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas. För din trygghet så förmedlar vi aldrig dina personuppgifter vidare. (vänligen se; personuppgifter & sekretess nedan). Vi reserverar oss för slutförsäljning då vi har en begränsad tillverkningsvolym beroende på vald kristalldesign. De kristalldesigner du lägger godkänd order för i e-butiken, finns dock alltid tillgängliga i vårt lager och för omgående leverans. 

  

 

Tryggt & enkelt

Om olyckan ändå skulle vara framme så finns vi där! Skadeanmälan gör du till oss direkt och fraktbolaget inom 7 dagar vid mottagandet av kristallvarorna. Meddela oss så ordnar vi med din beställning, skadeärende och eventuella ersättningsvaror snarast möjligt.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar efter lagd order. Om mot förmodan eventuella avvikande förseningar av försändelsen skulle uppstå, kommer Crystalline Sweden att kontakta dig som kund om detta.

Fraktavgift 

Vi tillämpar en enhetsfrakt på 59/79/99 kr inkl. moms beroende på vald design. Fraktfritt vid alla köp överstigande 2000 kr. (Enhetsfrakt utgår specifikt vid hemleverans av golvlampor; á 299 kr/beställning).

Fraktavgift Finland: 129kr/sändning

Fraktavgift Danmark: 109 kr/sändning

Hemleverans 

Vi erbjuder hemleverans av golvlampor (större paket som ej kan skickas till DHL/Postens utlämningsställen) och vi tillämpar då en enhetsfrakt på endast 299 kr för denna bekväma extraservice. Du blir alltid kontaktad av fraktföretaget för att bestämma lämlig dag och tid som du kan ta emot din beställning. Du kan välja detta fraktalternativ i listen som finns på produktsidan för golvlampor, innan du lägger den i varukorgen. Obs! Frakten för hemleverans till din dörr räknas då in i ditt totala pris.

Outlösta paket

Ditt paket ligger kvar 14 dagar på DHL:s/Postens utlämningsställe och sedan skickas det automatiskt tillbaka till Crystalline Sweden. Om du inte hämtar ut ditt paket och detta anländer vårt lager utan giltligt returnummer, (ej godkänd retur) debiterar vi dig en avgift på 150 kr inkl moms för frakt och omkostnader.

Skadade paket

Vi står för transportrisken för de varor som skickas från vårt lager. Om du upptäcker skador på paketet du ska hämta ut, ska du omedelbart göra en skadeanmälan om detta till oss och till DHL/Posten/utlämningsstället. Telefonnummer för skadeärenden till DHL: 0771- 345 345. Vi rekommenderar dig som kund att inte hämta ut skadade/trasiga paket då det senare ej kan hänvisas som transportskada. Om du inte upptäcker skadan förrän paketet är öppnat, och skadan är av den art att den kan hänföras till DHL:s/Postens hantering, ska du omgående kontakta oss/dem och göra en skadeanmälan senast 7 dagar från mottagandet. Anmälan om saknat gods görs även detta till DHL/Posten. 

Behöver du hjälp i ett skadeärende? Vänligen kontakta vår Kundservice:

+46 (0)63-51 05 55info@crystalline.se


Ångerrätt/Reklamation

Allmänt
 • Om du önskar att returnera/byta en kristallvara kontaktar du alltid vår Kundservice först. Vi finns där och hjälper dig med returfrakten. Du får då ett returnummer och en returavi skickad till dig.
 • Kristallvaran ska alltid skickas i de specialanpassade förpackningar/emballage den anländer i. Det är ditt ansvar att varan och presentförpackning/ev. ytteremballage kommer i ett oskadat skick till oss.
 • Vid godkända garantiärenden samt reklamationer står Crystalline Sweden för alla kostnader inklusive returfrakt.
 • Vid ångerrätt/öppet köp/byte står du själv för returfrakten. (Obs! Vi hjälper dig alltid med returfrakt/fraktetikett och det utgår endast en liten delfraktskostnad om du väljer att returnera).

 

Ångerrätt/Bytesrätt

Du som kund hos Crystalline Sweden har alltid 30 dagars öppet köp/returrätt/bytesrätt (istället för sedvanliga 14 dagar). Du kan alltså returnera kristallvaran inom 30 dagar från det att du tagit emot (hämtat ut) varan och få tillbaka beloppet du betalt. 

För att vi ska godkänna returen ska både kristallvaran/presentförpackningen/ev. ytteremballage vara i oförändrat skick, d v s får inte vara använd, men får givetvis ha packats upp och kontrollerats försiktigt. Kristallvaran returneras i orginalförpackningen/presentförpackningen och det är viktigt att den och förpackningen kommer till oss i oskadat skick. Du som kund står för fraktkostnaderna/transportrisken i samband med denna typ av returer. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag för skadad presentförpackning/formanpassat produktemballage.

Kostar det något att göra en retur?  
Ja, det tillkommer en mindre returfrakt (av total fraktkostnad - se gällande fraktpriser beroende på sändning/land) när du väljer att göra en retur. (59/79/99 kr)

59 kr - Ljusstakar & dekordesigner

79 kr - Bordskandelabrar

99 kr - Golvkandelabrar & bordsarmaturer 

 

Återbetalning

Returen är inte godkänd förrän vi har kontrollerat kristallvaran. Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig på samma sätt som betalning skett. Återbetalning sker inom (senast) 14 dagar från det att Crystalline Sweden tagit emot returen och konstaterat att du har rätt att ångra ditt köp. (Vi kontaktar/underrättar dig alltid i mottaget ärende tills det är avslutat och oftast tar återbetalning endast 1-2 vardagar). Vid ej godkänd retur eller kristallvara som anländer vårt lager utan giltligt returnummer, returneras och frakt debiteras. 

Reklamation 

Är en kristallvara felaktig eller felexpedierad, kontakta alltid vår Kundservice så vi kan rätta till felet. Ny kristallvara skickas kostnadsfritt till dig och Crystalline Sweden står för fraktkostnaden. (Gäller ej för slitage, vårdlöst hanterande eller skada genom olyckshändelse - Vänligen se specifik kristallprodukts medföljande rek. skötselråd)

Avbeställning

Om din beställning redan hunnit bli expiderad är det ej längre möjligt att avbeställa varan/varorna och du som kund är därmed skyldig att motta din beställning. Om du därefter ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering. Avbeställningen gäller från det att du mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss på Crystalline Sweden.

Garanti

När du handlar hos Crystalline Sweden får du alltid 1 års garanti när det gäller tillverknings- och materialfel på alla belysningsarmaturer, kandelabrar och dekorprodukter du inhandlat av oss. Garantin täcker dock inte slitage, vårdlöst hanterande eller skada genom olyckshändelse. (vänligen se specifik produkts medföljande rek. skötselråd). Spara kvittot, det är ditt garantibevis! (Crystalline Sweden förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer. För mer info se: www.arn.se)

 

Betalningsalternativ - Sverige

Via vår samarbetspartner Klarna, erbjuder vi alla populära betalsätt. I vår e-butik kan du t. ex. välja att betala med kort, internetbank, Mobilt BankID, faktura, företagsfaktura och delbetalning. 

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till vår butik.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning, direktbetalning via bank och Mobilt BankID. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ. Klicka här för kompletta villkor gällande Klarna Checkout.

Klarna Faktura 

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem kristallvaran innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Klarna Konto-Delbetalning 

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina kristallvaror innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem kristallvaran innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Kortbetalning / Certitrade 

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

Nyhet! Klarna Direkt

Du kan nu betala direkt genom att bekräfta med Mobilt BankID. Pengarna dras automatiskt från det bankkonto som du anslutit på Klarnas hemsida. Pengarna dras 1-2 bankdagar efter att ditt paket har skickats.

Smarta funktioner på klarna.se:

klarna.se kan du se alla dina fakturor, ladda ner dem som PDF, betala fakturan med ett klick, välja att delbetala eller kostnadsfritt även förlänga betaltiden med 10 dagar.

 

Nyhet! Betalningsalternativ - Danmark/Finland

Payson/Paypal 

Med Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se. Payson/Paypal uppfyller PCI DSS och följer reglerna för som gäller för kortbetalning via internet. Payson/Paypal innehar även SSL-certifikat för att garantera säkerheten för dig som kund när du väljer detta betalalternativ.

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt betala med Payson. Vi samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Övrigt

Priser 

Priserna anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%) och gäller för Sverige, Finland och Danmark. Fraktkostnad och eventuell administativ avgift kan tillkomma. Crystalline Sweden reserverar sig för eventuella fel, exempel prisuppgifter, lagersaldo etc. som kan uppges i butiken.

Personuppgifter & sekretess

Crystalline Sweden följer (PUL) Personuppgiftslagen gällande de uppgifter du som kund lämnar hos oss. Dina uppgifter hanteras på ett korrekt och kontrollerat sätt så du kan känna dig trygg när du handlar i vår e-butik. De personuppgifter du lämnar används endast för att kunna administrera dina inköp, uppfylla våra garantiåtaganden och i marknadsföringssyfte. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.

Du kan skriva till Crystalline Sweden till vår kundeservicemail: info@crystalline.se och begära att dina personuppgifter rättas eller tas bort. Du har även rätt att begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar. 

Medlem/Premenurant

När du handlar hos Crystalline Sweden blir du gratis och utan förpliktelser medlem hos oss. Som medlem och/eller premenurant på vårt nyhetsbrev får du tillgång och info skriftligen (via e-post) om våra senaste VIP-erbjudanden/kampanjer/kommande kristallnyheter

Force Majeure

Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilken ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure, vilket innbär att Crystalline Sweden befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 


Köp- & leveransvillkor | Företagskund

 

Leveransvillkor

Allmänt

Du beställer via e-butiken: www.crystalline.se. Om du skulle behöva hjälp med att beställa så ring eller maila oss för service i ärendet. 

Vi använder oss av DHL Paket för att transportera dina varor direkt till ditt företag. För större sändingar används istället DHL Stycke/Parti. Om du vill veta var din sändning är under transporten kan du gå in på DHLs hemsida och ange ditt sändningsnummer (kollinummer). Ditt sändningsnummer finner du på din orderbekräftelse från oss. Nytt för 2017 - Vi levererar till företag i Danmark och Finland.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar gällande eventuella förseningar orsakade av fraktföretagen. Observera att du måste visa giltlig legitimation för att ta emot ditt paket/sändning. För att få handla hos Crystalline Sweden, måste du ha fyllt 18 år. 

Genom att du skickar din beställning samtycker du till att person- och företagsuppgifter registreras i vår kunddatabas. För din trygghet förmedlar vi aldrig dina person- och företagsuppgifter vidare (vänligen se; personuppgifter & sekretess nedan). Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning då vi har begränsad tillverkningsvolym beroende på vald kristallprodukt. De kristalldesigner du lägger godkänd order för i e-butiken, finns dock alltid tillgängliga i vårt lager för omgående leverans. 

  

 

Tryggt & enkelt

Om olyckan ändå skulle vara framme så finns vi där! Skadeanmälan gör du till oss direkt och fraktbolaget inom 7 dagar vid mottagandet av kristallvarorna. Meddela oss så ordnar vi med din beställning, skadeärende och eventuella ersättningsvaror snarast möjligt.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-4 arbetsdagar efter lagd order. Vid större beställningar för t. ex. palleverans kan leveranstiden bli aningen längre, ca 2-(10) arbetsdagar. Om mot förmodan eventuella avvikande förseningar av försändelsen skulle uppstå, kommer Crystalline Sweden att kontakta dig som kund om detta.

Fraktavgift 

Vi tillämpar en enhetsfrakt på 59/79/99 kr inkl. moms beroende på vald design. Fraktfritt vid alla köp överstigande 2000 kr.

För beställning av golvlampor (större paket med skrymmande och fraktdragande vikt) tar vi ut en mindre serviceavgift på 299 kr. (Obs! Som avtalskund/för större sändningar erbjuds du offererat fraktavgift enligt lägsta avtalspris innan din order bokas).

Fraktavgift Finland: 129kr/sändning 

Fraktavgift Danmark: 109 kr/sändning

Outlösta paket

Om du inte kan mottaga ditt företagspaket inom skälig tid och detta returneras och anländer vårt lager utan giltligt returnummer, (ej godkänd retur) debiterar vi dig en avgift på 150 kr inkl moms för frakt och omkostnader. 

Skadade paket

Vi står för transportrisken för de varor som skickas från vårt lager. Om du upptäcker skador på paktet du ska lösa ut, ska du omedelbart göra en skadeanmälan om detta till oss och till DHL. Telefonnummer för skadeärenden till DHL Kundservice för företag: 0771 345 345, knappval 1. Vi rekommenderar dig som kund att inte lösa ut skadade/trasiga paket då det senare ej kan hänvisas som transportskada. Om du inte upptäcker skadan förrän paketet är öppnat, och skadan är av den art att den kan hänföras till fraktbolagets hantering, ska du omgående kontakta oss/DHL och göra en skadeanmälan senast 7 dagar från mottagandet. Anmälan om saknat gods görs även detta till fraktbolaget. 

Behöver du hjälp i ett skadeärende? vänligen kontakta vår Kundservice på: 

+46 (0)63-51 05 55info@crystalline.se


Ångerrätt/Reklamation

Allmänt
 • Om du önskar att returnera/byta en kristallvara kontaktar du alltid vår Kundservice först. Vi finns där och hjälper dig med returfrakten. Du får då ett returnummer och en returavi skickad till dig.
 • Kristallvaran ska alltid skickas i de specialanpassade förpackningar/emballage den anländer i. Det är ditt ansvar att varan och presentförpackning/ev. ytteremballage kommer i ett oskadat skick till oss.
 • Vid godkända garantiärenden samt reklamationer står Crystalline Sweden för alla kostnader inklusive returfrakt.
 • Vid ångerrätt/öppet köp/byte står du själv för returfrakten. (Obs! Vi hjälper dig alltid med returfrakt/fraktetikett och det utgår endast en mindre delfraktskostnad om du väljer att returnera).

 

Ångerrätt/Bytesrätt

Hos Crystalline Sweden har du alltid 30 dagars öppet köp/returrätt/bytesrätt (istället för sedvanliga 14 dagar). Du kan alltså returnera kristallvaran inom 30 dagar från det att du tagit emot varan och få tillbaka beloppet du betalt. 

För att vi ska godkänna returen ska både kristallvaran/presentförpackningen/ev. ytteremballage vara i oförändrat skick, d v s får inte vara använd, men får givetvis ha packats upp och kontrollerats försiktigt. Kristallvaran returneras i orginalförpackningen/presentförpackningen och det är viktigt att den och förpackningen kommer till oss i oskadat skick. Du som kund står för fraktkostnaderna/transportrisken i samband med denna typ av returer. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag för skadad presentförpackning/formanpassat produktemballage.

Kostar det något att göra en retur?

Ja, det tillkommer en mindre returfrakt (av total fraktkostnad - se gällande fraktpriser beroende på sändning/land) när du väljer att göra en retur. (59/79/99 kr)

59 kr - Ljusstakar & dekordesigner

79 kr - Bordskandelabrar

99 kr - Golvkandelabrar & bordsarmaturer 

 

Återbetalning

Returen är inte godkänd förrän vi har kontrollerat kristallvaran. Efter godkänd retur betalar vi tillbaka pengarna till dig på samma sätt som betalning skett. Återbetalning sker inom (senast) 14 dagar från det att Crystalline Sweden tagit emot returen och konstaterat att du har rätt att ångra ditt köp. (Vi kontaktar/underrättar dig alltid i mottaget ärende tills det är avslutat och oftast tar återbetalning endast 1-2 vardagar). Vid ej godkänd retur eller kristallvara som anländer vårt lager utan giltligt returnummer, returneras och frakt debiteras. 

Reklamation 

Är en kristallvara felaktig eller felexpedierad, kontakta alltid vår Kundservice så vi kan rätta till felet. Ny kristallvara skickas kostnadsfritt till dig och Crystalline Sweden står för fraktkostnaden. (Gäller ej för slitage, vårdlöst hanterande eller skada genom olyckshändelse - Vänligen se specifik produkts medföljande rek. skötselråd)

Avbeställning

Om din beställning redan hunnit bli expiderad är det ej längre möjligt att avbeställa varan/varorna och du som kund är därmed skyldig att motta din beställning. Om du därefter ångrar ditt köp gäller ordinarie villkor för ångerrätt och returhantering. Avbeställningen gäller från det att du mottagit en bekräftelse gällande avbeställningen från oss på Crystalline Sweden.

Garanti

När du handlar hos Crystalline Sweden får du alltid 1 års garanti när det gäller tillverknings- och materialfel på alla belysningsarmaturer, kandelabrar och dekorprodukter du inhandlat av oss. Garantin täcker dock inte slitage, vårdlöst hanterande eller skada genom olyckshändelse. (vänligen se specifik produkts medföljande rek. skötselråd). Spara kvittot, det är ditt garantibevis! (Crystalline Sweden förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer. För mer info se: www.arn.se)

Betalningsalternativ - Sverige

Klarna Faktura (30 dagar netto)

För dig som både företagskund och ansluten avtalskund/återförsäljare kan vi genom vår samarbetspartner Klarna, erbjuda dig företagsfaktura 30 dagar netto som betallösning när du handlar hos oss. 

(Se länken ovan för villkor gällande Klarna företagsfaktura).

Välj enkelt alternativet företagskund i kassan och fyll i dina företagsuppgifter på samma sätt som de är registrerade hos Bolagsverket. (Tips! Använd alltid samma tecken; versaler, gemener, kommatecken etc som finns hos Bolagsverket).

 

Nyhet! Klarna checkout för dig som företagskund:

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till vår butik.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas till ditt företag genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning, direktbetalning via bank och Mobilt BankID. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ. Klicka här för kompletta villkor gällande Klarna Checkout.

 

Nyhet! Betalningsalternativ - Danmark/Finland

Payson/Paypal 

Med Payson kan du betala med kontokort eller Internetbank via en betalningslänk, som visas efter lagd order. Mer information om Payson finns på www.payson.se. Payson/Paypal uppfyller PCI DSS och följer reglerna för som gäller för kortbetalning via internet. Payson/Paypal innehar även SSL-certifikat för att garantera säkerheten för dig som kund när du väljer detta betalalternativ.

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt betala med Payson. Vi samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

 

Övrigt

Priser 

Priserna anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%) och gäller för Sverige, Finland och Danmark. Fraktkostnad och eventuell administativ avgift kan tillkomma. Crystalline Sweden reserverar sig för eventuella fel, exempel prisuppgifter, lagersaldo etc. som kan uppges i butiken.

Personuppgifter & sekretess

Crystalline Sweden följer (PUL) Personuppgiftslagen gällande de uppgifter du som kund lämnar hos oss. Dina och företagets uppgifter hanteras på ett korrekt och kontrollerat sätt så du kan känna dig trygg när du handlar i vår e-butik. De personuppgifter du lämnar används endast för att kunna administrera dina inköp, uppfylla våra garantiåtaganden och i marknadsföringssyfte. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.

Du kan skriva till Crystalline Sweden till vår kundeservicemail: info@crystalline.se och begära att dina personuppgifter rättas eller tas bort. Du har även rätt att begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar. 

Medlem/Premenurant

När du handlar hos Crystalline Sweden blir du gratis och utan förpliktelser medlem hos oss. Som medlem och/eller premenurant på vårt nyhetsbrev får du tillgång och info skriftligen (via e-post) om våra senaste kampanjer/specialerbjudanden/kommande kristallnyheter

Force Majeure

Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilken ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure, vilket innbär att Crystalline Sweden befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.


 

Avtalskund/Återförsäljare

 

Leverans, säkerhet & villkor

Är du redan ansluten avtalskund/återförsäljare hos oss? 

Se gärna igenom din information med villkor, avtalspriser, frakt, betalning, inloggning samt säkerhetsinfo som du fått skickade på separat fil.

(Vi erbjuder export inom Europa/Norge).

 

Är det några frågor som uppstår så kontaktar du oss enkelt. Vi finns där och hjälper dig alltid snabbt med service!

Avtalskund - Kundservice:

+46 (0)63-51 05 55info@crystalline.se

 

Ej ansluten och intresserad av att veta mer om våra kristalldesigner? Välkommen att fylla i dina företags- och kontaktuppgifter i vårt ansökningsformulär så kontaktar vi dig.

Kundservice

Välkommen att kontakta oss!

Maila dina frågor eller ärenden till oss och få snabbt svar/service:

Kundmail: info@crystalline.se

Mån-Fre: 09:00-17:00

Telefon kontor: +46 (0)63510555

Telefontider: Tis-Tors:  13:00-17:00


 LEVERANS 2-4 DAGAR 

 FRI FRAKT ÖVER 2000 KR 

 GARANTI 12 MÅNADER

 RETURRÄTT 30 DAGAR 

Crystalline Sweden AB © 2015 All Rights Reserved