Moms visas:

Kandelabrar kristall

En kandelaber i gnistrande kristall är en otroligt vacker och lyxig inredningsdetalj till ditt hem. Du förhöjer enkelt interiören och dukningen till en elegant nivå och vid festliga tillfällen kommer den till sin fulla rätt

 

Hos oss hittar du Nordens bredaste utbud av kristallkandelabrar. Våra kandelabrar är designade och inspirerade utifrån smakfulla former och härliga kristalltrender. Ljusreflektionerna kristallen bjuder på är någonting alldeles extra i sitt slag - I dagsljus glimmar kandelabern utsökt i alla regnbågens färger och på kvällen får du en gnistrande effektfull känsla med tända ljus.

Här nedan presenteras våra bordskandelabrar och golvkandelabrar i stigande storleksordning. Från den minsta till den största; 30,5 cm upp till 86 cm. Vacker formgivning med detaljerad finish och varierande mönster. Du finner kandelabrar i olika storlekar, olika slipningstekniker, med eller utan kristallprismor. Alla våra kandelabrar håller hög kvalité och är ett mycket detaljerat hantverk, noggrant utfört i kristall. 

Presenttips! En kristallkandelaber är också perfekt att ge bort som en finare present.

 

Vi önskar dig mycket inredningsglädje med din kristallkandelaber!

 


 

 

  

Kundservice

KONTAKTA OSS

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Maila din fråga och få snabbt svar/service:

info@crystalline.se

Mån-Fre: 09:00-17:00

Telefon kontor: +46 (0)63510555

Telefontider: Tis-Tors:  13:00-17:00


 LEVERANS 2-4 DAGAR 

 FRI FRAKT ÖVER 2000 KR 

 GARANTI 12 MÅNADER

 RETURRÄTT 30 DAGAR