Moms visas:
  •   Leverans 2-4 dagar
  •   Garanti 12 månader
  •   Returrätt 30 dagar

OM CRYSTALLINE SWEDEN 

Crystalline Sweden är ett svenskt familjeägt designföretag med en stark passion för vacker och inspirerande kristallinredning. Under vårt varumärke - Crystalline Sweden® hittar du en elegant och modern kollektion med kvalitetsdesigner i kristall.

Kristallkollektionen finns tillgänglig till dig som privatperson, företagskund och återförsäljare.

Vi är unika på så vis att vi har specialiserat oss på exklusiva lyxdesigner av armaturer, kandelabrar och inredning i ett nära samarbete med välrenommerade och ledande armatur- och kristallproducenter. Vi har också flera olika möjligheter att erbjuda dig utifrån vårt breda internationella samarbete och det finns stor tillgång till de allra senaste inom trender, tekniker och framställning.

Som kund eller affärspartner hos oss får du möjlighet att ta del av vacker kristallinredning där våra designer ofta kan komma att tillverkas i en limiterad upplaga. (En del designer tillverkas därför bara en gång). Kristalldesigner som förutom smakfull och lyxig interiör, även passar perfekt som presenter och bröllopsgåvor. Gnistrande vackra inredningsdetaljer som uppskattas och som det talas mycket gott om!   

Vi tar väl hand om alla våra kunder och våra viktigaste värderingar och mål är; Vacker design, kvalité, tillsammans med en förstklassig service till dig.

Vacker design från världens olika hörn ligger Crystallines grundare mycket nära hjärtat. Önskemål och upplägg kring verksamheten började ta form redan 2014. Det stannade inte i en tanke, utan en lång eftersökning inom detta nischade designområdet gjordes på ett internationellt plan, som där och då blev till en tydlig vision - Visionen att tillgängliggöra lyxig och modern kristallinredning för våra nordiska hem.

Ett brett nätverk kring vår kristallproduktion etablerades och 2015-2016 avsattes enbart för förberedelser; provtillverkningar, mallgjutningar, gravyr m.m. och de första designidéerna fick nu både fysisk form och önskad riktning. Att följa ett klassiskt uttryck fanns, men samtidigt en grundtanke att de allra flesta designer i vår kommande kristallkollektion skulle inspireras av det senaste i både teknik, moderna produktlinjer, former och framställning. 

Vårt designföretag Crystalline Sweden grundades och den 30 november 2015 öppnade vi denna onlinebutik - Crystalline.se i en blygsam skala. Våra kristalldesigner har sedan dess blivit mycket väl mottagna och uppskattade av våra underbara kunder. I slutet av 2016 blev även vårt varumärke Crystalline Sweden® registrerat.

Idag samarbetar Crystalline Sweden fortfarande med samma skickliga kristallproducenter som finns nära några av världens största modehus med vår design. Det finns mycket kärlek, tanke och arbete bakom våra kristalldesigner - Och en stor tacksamhet och glädje över att vi fått förverkliga vår gnistrande kollektion till dig!

Vi satsar ständigt vidare med nya spännande inslag till kollektionen, är lyhörd dig som kund och ser fram emot att få fortsätta att inspireras tillsammans! Bästa hälsningar/Susanne Norén, Founder

 

 

VAD BETYDER CRYSTALLINE?

Namnet Crystalline kommer från det engelska ordet av "kristallisk" - "Har strukturen och formen av en kristall; bestående av kristaller". Det är också en hyllning till den begåvade (filmmusik)kompositören Ivan Torrent med sin låt med samma namn och år.

 

Vi hoppas att du och ditt hem får mycket inredningsglädje av vår gnistrande kristalldesign!    

 

                    


 

 

TRYGGT & ENKELT

Att handla hos Crystalline Sweden är både enkelt, bekvämt och tryggt. Vi är mycket måna om att ge dig bästa tänkbara service.

  • Har du frågor eller om det gäller din beställning är det enkelt att kontakta oss.

  • Du har möjlighet att välja hur du vill handla med flera fördelaktiga alternativ och betalningsvillkor. Vi håller oss á jour med den senaste tekniken online och tjänsteleverantörer för din trygghet.

  • Du har alltid 1 års garanti på alla belysningsarmaturer, kandelabrar och dekordesigner.

  • Du får dina kristalldesigner skickade i transportsäkra förpackningar/presentboxar anpassade för global frakt och om olyckan ändå skulle råka vara framme så finns vi där! (Obs! Anmäl din fraktskada inom 7 dagar)

  • Du har alltid 30 dagars öppet köp/returrätt på din beställning och kan i lugn och ro försäkra dig om att utvald lampa eller kandelaber stämmer överrens med ditt hem och din inredningsstil. 

 


 

PRIVATPERSON ELLER FÖRETAG? 

Upptäck flera olika möjligheter, vare sig du är privatkund eller företagskund.

Utsmycka ditt hem med riktigt exklusiv och gnistrande vacker inredning i kristall. Vi har också uppskattade och eleganta presenter för extra festliga tillfällen, som bröllop och födelsedagar.

Företag: Här kan du hitta elegant och smakfull inredning till ditt ftg, arbetsrum eller skyltfönster. Vi erbjuder också vackra och uppskattade gåvor till dina anställda. Du väljer enkelt att lägga din beställning som företag i butikens företagskassa.

 


 

ÅTERFÖRSÄLJARE HOS CRYSTALLINE SWEDEN?

Crystalline Sweden samarbetar med utvalda butiker/företag och vi erbjuder dig en exklusiv och väl sammansatt kollektion med unika och eleganta kvalitetsdesigner i kristall. Vi försöker alltid att tillgodose just ditt företags specifika önskemål och tillmötesgå era kunder på allra bästa sätt. 

 

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Välkommen att fylla i dina företagsuppgifter här

 

 

 

 

Välkommen till Crystalline Sweden!​​

 

 

  

Kundservice

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vi finns här för att ge dig service!

Maila in din fråga och få snabbt svar. (Lämna telefonnummer och meddela om du vill bli uppringd)

Öppettider kundservicemail: Mån-Fre 09:00-17:00​

info@crystalline.se

 
  

 LEVERANS 2-4 DAGAR 

 FRI FRAKT ÖVER 2000 KR 

 GARANTI 12 MÅNADER

 RETURRÄTT 30 DAGAR